Смачний рис з сирими овочами

Рис в салаті – смак дитинства, дуже вже любили готувати цю страву в французькій сім”ї, в яку я їздила кожного літа.
Для того, щоб приготувати цю смакоту, вам знадобляться такі продукти:

– болгарський перець (червоний, жовтий, зелений – для краси, але можна і якийсь 1)
– помідори
– баночка кукурудзи
– баночка тунця шматочками ( в олії чи у власному соку- обирати вам, але я беру в олії)
– рис
– олія ( оливкова або соняшникова)
– оцет ( можна будь-який, але найсмачніше саме з червоним винним оцтом)
– сіль, перець

Кількість продуктів не вказую, бо це вже індивідуально, хтось хоче більше овочів, хтось рису, хтось тунця 🙂
Особисто я беру по 1 перчинці кожного кольору, 2-3 помідорчики, 200грам рису, 340грам кукурузки,  185грамову баночку тунця.

Рис треба відварити. А потім охолодити.
Перець і помідорчики порізати кубиками.
Далі беремо великий глибокий салатник, висипаємо туди порізані овочі, кукурудзу, рис, тунець ( якщо в олії, то з олією, якщо у власному соку, то рідину треба злити).
Все ретельно перемішуємо і заправляємо олійко з оцтом.
Додаємо сіль і перець за смаком.

Смачного!